Известие

Collapse
No announcement yet.

Смяна CD с NAV

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Смяна CD с NAV

Здравейте,
    понеже смятам да си взимам 159 SW Ti
    Днес гледах колата но няма Навигация а аз искам да има,
    което попринцип мислех , че е елемантарно но се оказа не точно така. Тази която искам да купя е с касетофон който е с 1 см поп малък отвор на централната конзола спямо друга 159 която имаше до нас.
    Някой знае ли каква е врътката и ще може ли да си сложа оргиналната навигация ?

Ако искаш да сложиш оригинална навигация трябва да смениш централната конзола заради размера. Ако сложиш нещо различно което се предлага на пазара 2 ДИН нямаш проблем.Продават се приставки за около 50-60 лв и в нея си монтираш Пайнер,Сони, китаец каквото си избереш.
    CUORE SPORTIVO 164 +,156 2.4 TI +++, 159 TI +++,Alfa Romeo Arna 1.3 TI
    Fiat Uno Fire,Fiat Tipo Gran Turismo,Fiat Bravo, Fiat Grande Punto, Fiat 1500 Lunga,Fiat 850,Fiat 1300/1500

Comment

Мерси

Мерси за отговора но човечеца ми звънна днес и ми каза , че е решил да не продава колата .

Comment

Стара тема, ама имам питане. Искам да сменя оригиналното CD, което е без навигация с нова мултимедия. Има някаква черна кутия, която е под корпуса на CD-то, не знам за какво служи и дали мога да я махна, за да сложа 1дин или 2дин.
        Alfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.

Comment

Първоначално публикувано от boian Покажи съобщение
          Стара тема, ама имам питане. Искам да сменя оригиналното CD, което е без навигация с нова мултимедия. Има някаква черна кутия, която е под корпуса на CD-то, не знам за какво служи и дали мога да я махна, за да сложа 1дин или 2дин.
          Ако имаш Blue&Me - това е модула - намира се под Цд-то - в долната чат на отвора. Черна пластмасова кутия с доста кабеляк.
          Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
          ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Comment

От тук може ли да се стигне до извод, че за колите със старата навигация не се предлага Blue and Me, тъй като няма къде да се монтира модула, или просто е монтиран на друго място?
            1996 164 Super T.S | 2003 166 20V Sportronic Distinctive + Haes & Webasto | 02/2006 159 SW JTDм 150 CAVALLI HIGH DPFon

Comment

Не. Мисля,че корпуса на навигацията е като за 1 дин.
              Alfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.

Comment

Първоначално публикувано от boian Покажи съобщение
                Не. Мисля,че корпуса на навигацията е като за 1 дин.
                Моята е с голямата навигация, от 1вите серии, корпуса е 2дин, съответно няма място под/зад/над и където и да било около нея, дори кабелите се прибират с доста често споменаване на всички италиянски майки участвали коствено в автомобилостроенето
                Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Само новата навигация е малък формат от задната страна. За нея не може да не се предлага блутут, тъй като тя няма слот за СИМ карта. Въпросът ми е относно старата, пълноформатна навигация.
                  1996 164 Super T.S | 2003 166 20V Sportronic Distinctive + Haes & Webasto | 02/2006 159 SW JTDм 150 CAVALLI HIGH DPFon

Comment

Привер , да отворя темата отново някой колега правил ли го е на своята? Намерих навигация втора ръка, но няма код към нея. Има ли как да намеря код?

Sent from my EVA-L19 using Tapatalk

Comment

Ако знаеш номера на рамата на колата от която е свалено + номера на самата навигация + 150лв ауто италия ще ти дадат код карта.
                      Може да има и други варианти.

Comment

Първоначално публикувано от archimedes Покажи съобщение
                        Ако знаеш номера на рамата на колата от която е свалено + номера на самата навигация + 150лв ауто италия ще ти дадат код карта.
                        Може да има и други варианти.
                        Мерси колега, а в ауто италия без номер на рама , няма как така ли ?

Sent from my EVA-L19 using Tapatalk

Comment

Не зная. На мен това ми искаха. Може да пробваш да се чуеш с тях преди да ходиш.

Comment

Working...
                          X